Om oss / kontakt

Kontakt

E-post: post@sytraad.no

Telefon: 99595028 (09.00 - 15.00 på hverdager)

Vi kan ikke svare på telefonhenvendelser når vi holder sykurs eller deltar på messer. Det er derfor lettest å komme i kontakt med oss per e-post. I juli og fram til midten av august slår vi av telefonen. Vi svarer på e-post hele sommeren.

Sykurs.no / Sytråd.no

Sykurs.no / Sytråd.no startet i 2008 og drives av sveitsisk-norske Susanne Imperatori. Hun har utdanning innen søm, modellering/mønsterdesign og voksenpedagogikk. Iblant får Susanne hjelp av Sandra og Leona.  Det er stort sett Susanne som pakker varene, og når hun er på messer, helgekurs eller ferie holder nettbutikken stengt. Dette vil da alltid være annonsert på første side av nettbutikken. Ellers er leveringstiden 2-3 hverdager.

 

Sytråd.no er en del av firmaet Sykurs.no. Organisasjonsnummeret er 993405698MVA

 

Miljøvern

Vi er opptatt av økologi. Derfor selger vi kvalitetstråd som bidrar til at sydde ting har god holdbarhet. Der det er mulig har vi valgt sytråd som er Øko-Tex-100 sertifisert. Vi bruker CO2-nøytralt papir når vi skriver ut ordrebekreftelser og angreskjemaer. Bobleplastkonvoluttene er med få unntak laget av FSC-godkjent papir. Plastlaget og papiret kan dras fra hverandre og så sendes til resirkulering.

 

Frakt

Vi har en fast frakt på 49.-  Bestillinger over 1000 kr. sendes fraktfritt. Du kan også hente bestilte varer i Vestfossen. Vi har en hentekasse som kan åpnes med kodelås.