Salgsbetingelsene gjelder for salg av varer fra nettbutikken til forbruker. Kundens bestilling og ordrebekreftelse utgjør sammen med disse betingelsene det samlede avtalegrunnlag for handelen. Salg til forbrukere er regulert av forbrukerkjøpsloven og angrerettsloven.

 

  • Alle bestillinger betraktes som bindende. Betaling kan enten skje med kort (Paypal) eller Vipps. Betaling med vipps må skje innen 24 timer etter bestilling. Hvis vi ikke mottar betaling forbeholder vi oss retten til å kansellere bestillingen. Prisene er inkludert 25% merverdiavgift. Vi tar forbehold om prisfeil på grunn av trykk- eller datafeil.

 

  • Vi pakker og sender innkomne bestillinger i løpet av 2-3 hverdager. Postens leveringstid kommer i tillegg. Rundt høytider og i skolens ferier kan ekspedisjonstiden øke med noen dager. Det hender også at vi stenger nettbutikken for kortere perioder, for eks. fordi vi deltar på en salgsmesse, holder kurs eller er på ferie. I så fall står dette tydelig på sidens oppstartsside.

 

  • Du har rett til å angre kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varene. Sammen med varene legger vi et informasjonsskriv om angreretten og et skjema du kan fylle ut når du ønsker å returnere varene. Varene må være ubrukt, og plastlaget rundt trådsneller må være intakt. Du må selv betale returkostnadene. Våre produkter har i utgangspunkt ingen garanti, men ta kontakt hvis du er misfornøyd med en vare, så prøver vi å finne en løsning. Har du mottatt feil vare? Da beklager vi så mye, og vi ordner selvølgelig opp i dette. Vennligst ta kontakt. 

 

  • Bildene i nettbutikken er enten originalbilder fra Gütermann, eller vi har tatt bildene selv og korrigert de i henhold til fargekoder. Hvordan farger vises varierer fra skjerm til skjerm. Det er derfor mulig at fargene, som vises på din skjerm, ikke helt samsvarer med den faktiske fargen på trådsnellene. Hvis du ikke er fornøyd med fargen på tråden kan du selvfølgelig benytte deg av angreretten. Utover det er ikke fargeavvik en klagegrunn.

 

  • Sytråd, symaskinnåler og annet sytilbehør må oppbevares utenfor rekkevidde til små barn og husdyr. Det er opp til deg som kunde å vise vanlig varsomhet når det gjelder våre produker, Sykurs.no/Sytråd.no har ikke noe ansvar for feil bruk av våre produkter. Sykurs.no/Sytråd.no er heller ikke ansvarlig for skader som oppstår på symaskiner, stoff eller lignende når du syr med ett av våre produkter.

 

  • Alle tekster og bilder på www.sytraad.no er kopibeskyttet. Bilder og tekst skal ikke kopieres og/eller gis videre til andre uten tillatelse av rettigheteshaver. Du kan gjerne lenke til vår nettbutikk.

 

  • Nettbutikken Sytråd.no er en del av firmaet Sykurs.no. med organisasjonsnummer 993405698MVA.

 

Sist oppdatert: 12.09.2018